'Aman Tanrım' çevre mesajları verecek

WWF-Türkiye (Doğal Hayatı Koruma Vakfı), dağıtımı United International Pictures (UIP)tarafından yapılan `Aman Tanrım! Evan Almighty” filminin basın gösterimini 14 Ağustos`ta gerçekleştirecek.
 
İSTANBUL - Türkiye `de 2003 yılında gösterime giren ve başrollerini Jim Carrey ve Oscar Ödüllü Morgan Freeman `ın oynadığı `Bruce Almighty -Aman Tanrım ”ın devamı niteliğinde olan filmin basın gösterimi, WWF -Türkiye tarafından 14 Ağustos `ta Cinebonus Maçka Sinemaları`nda gerçekleştirilecek.Jim Carrey `nin yerini ilk filmin kadrosunda kendini beğenmiş gazeteci Evan `ı oynayan Steve Carell `in alacağı, yönetmenliğini Tom Shadyac `ın üstlendiği filmde, insan kılığında yeryüzüne inen Tanrı rolünde ise yine Morgan Freeman ` ın oynayacak.


Filmin konusu şöyle:

`Tanrı `nın çok özel bir görev yüklediği yeni kişi bu kez, haberciliği bıraktıktan sonra siyasete atılan ve kongreye yeni seçilen Evan Baxter `dır. Virginia `ya taşınan Baxter , yeni yaşamında Tanrı `nın (Morgan Freeman ) aniden karşısına çıkması ve Nuh `un Gemisi `nin benzerini inşa etmesini buyurmasıyla hayatı bir anda altüst olur.

17 Ağustos `ta Türkiye `de gösterime girecek filmin en önemli özelliği, izleyicilere çevre mesajlarını komedi unsurlarıyla birleştirerek vermesi.

NTVMSNBC

Editör: TE Bilişim