Bulgar Deniz Kuvvetleri Komutanı Ankara'da  
 
Bulgaristan Deniz Kuvvetleri Komutanı Koramiral Minko Kavaldzhiev, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Metin Ataç'ı ziyaret etti.

Resmi ziyaret için Türkiye'de bulunan Koramiral Kavaldzhiev'i, Deniz Kuvvetleri Karargahı'na gelişinde Oramiral Ataç askeri törenle karşıladı.

Konuk Komutan'ın Deniz Kuvvetleri Anı Defteri'ni imzalamasının ardından iki komutan, Oramiral Ataç'ın makamına geçtiler.

Oramiral Ataç, burada yaptığı açıklamada, Koramiral Kavaldzhiev'in 4 gün boyunca Türk Deniz Kuvvetlerine ait tesisleri gezerek incelemelerde bulunacağını belirtti. Oramiral Ataç, ''Koramiral Kavaldzhiev'in buradan çok iyi izlenimlerle ayrılacağına eminim'' dedi.

Koramiral Kavaldzhiev de Bulgaristan heyeti adına nazik davet için teşekkür ederek, bu ziyaretin iki ülke deniz kuvvetlerine yararlı olmasını diledi.

Koramiral Kavaldzhiev'in, Türkiye'ye karşı besledikleri dostça duyguları ifade etmesi üzerine Oramiral Ataç da ''Biz de aynı duygularla doluyuz. Yeniden hoş geldiniz'' diye konuştu.
 

DENIZ KUVVETLERI KOMUTANI ORAMIRAL METIN ATAC (SAGDA), BULGARISTAN DENIZ KUVVETLERI KOMUTANI KORAMIRAL MINKO KAVALDZHIEV ILE DENIZ KUVVETLERI KARARGAHINDA BIRARAYA GELDI. (ANADOLU AJANSI - ZEKERIYA ALBAYRAK)

DenizHaber.Com
 

Editör: TE Bilişim