""Beykoz Denizciler Derneği Yönetimi , Beykoz Su Ürünleri ve Denizcilik Meslek Lisesi Mezunlarını 09.04.2017 Pazar günü  bir kez daha biraraya getirdi.”

Türkiye Denizciler Sendikası, Türkiye Denizcilik  Federasyonu (TÜRDEF), Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim üyesi, sivil toplum kuruluşları ve eski mezunların katılım yaptığı yemekli organizasyonun açılış konuşmasını Beykoz Denizciler Derneği kurucu başkanı Hasan KILIÇ  yaptı.

Hasan Kılıç konuşmasında; okulun geçmişinden , derneğin kuruluş dönemlerinden ve bu güne kadar yapılanlardan bahsederek derneğin kuruluş serüveninin ardından okul öğrencilerine  değerli ve faydalı öğütlerde bulundu. Konuşmasında siyasetçilere ithafen ; deniz emekçilerinin elinden alınan yıpranma hakkını geri verilmesini talep ederek, yıpranmanın hak değil mecburiyet olduğunu sözlerine ekledi. Misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür ederek sözlerini bitiren Hasan Başkanın ardından diğer katılımcılardan Prof. Dr. Fuat ALARÇIN, Derneğin geçmiş dönem başkanlarından Mesut ÇORT,  Türkiye Denizcilik Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Müh. Erkan DERELİ, Türkiye Denizciler Sendikası Teşkilatlanma Sekreteri  İrfan METE’ nin ardından okulumuzun eski mezunlarından  TÜDAV Türk Deniz Araştırmaları Vakfı Başkanı ve  İÜ Su Ürünleri Fakültesinde halen görevine devam etmekte olan  Prof. Dr. Bayram ÖZTÜRK  konuşma yaptı.

İkinci başkan Sedat KESİM davetlilere yaptığı kapanış konuşmasında okula ve öğrencilere verilen hizmetlerden bahsederek, tüm katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür ederek verdiği desteklerinden dolayı Prof. Dr. Fuat ALARÇIN ‘nın değerli katkılarıyla hazırlanan Mezunlar günü, okulun ve Türkiye'nin tek deniz ürünleri müzesinin ziyaretiyle sona erdi.

Ayrıca  Sedat KESİM, başkan yardımcıları  Mehmet AYDIN, Alpaslan BULUT ve  Sabri KILIÇ'a gösterdikleri emek ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek geleneksel hale gelen iftar programında buluşmak dileğiyle diyerek sözlerini bitirmiştir..

   

Editör: TE Bilişim