Düsseldorf Boat Show'a D-Marin Damgası

Marina sektörünün en önemli oyuncularından birisi olan D-Marin, Avrupa’nın en büyük denizcilik fuarı olan, Dusseldorf Boat Show’a katıldı.

23-31 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen fuarda, 4 ülkedeki 11 marinası ile ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

 Marina sektörünün en önemli oyuncularından birisi olan D-Marin, Avrupa’nın en büyük denizcilik fuarı olan, Dusseldorf Boat Show’a katıldı. 23-31 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen fuarda, 4 ülkedeki 11 marinası ile ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Doğu Akdeniz Çanağı’nınen büyük marina zincirlerinden biri olan D-Marin; Avrupa’nın en büyük denizcilik fuarı olarak kabul edilen ve bu sene 47. sidüzenlenen Dusseldorf Boat Show’da,dünyanın dört bir yanından gelen deniz tutkunlarıyla buluştu.

23-31 Ocak tarihleri arasında gerçekleşenfuara,Türk ve Avrupalı katılımcıların ilgisi büyüktü. Almanya,İtalya, İsviçre, İspanya gibi birçok Avrupa ülkesinden gelen ziyaretçiler D-Marin standında, hem Türkiye hakkında hem de D-Marin’in Türkiye, Yunanistan, Hırvatistan ve Karadağ’da yer alan 11 marinası hakkında detaylı bilgiye sahip oldu. Ayrıca yat, charter, aksesuar, motor, kurtarma sistemleri, dalış takımları, yedek parça ve balıkçılık araç gereçlerinin sergilendiği fuarda, D-Marin düzenlediği kokteyl ile hem Avrupa hem de Türk ziyaretçileri ile bir araya gelerek, katılımcıların hoşça vakit geçirmelerini sağladı.

Editör: TE Bilişim