Dokuz Eylül Üniversitesi Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu, dünya lojistik sektörünün temsilcilerini İzmir’de ağırlamaya hazırlanıyor.

DEHA – Lojistik ve tedarik zincirindeki gelişmelerin ışığında birincisi 2003 yılında İstanbul’da gerçekleştirilen “International Logistics Congress İzmir 2004 / Uluslararası Lojistik Kongresi” Dokuz Eylül Üniversitesi Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu, LODER (Lojistik Derneği) ve İngiltere - City Universitiy London işbirliğiyle 2-3 Aralık 2004 tarihlerinde İzmir’de Buca / Kaynaklar Yerleşkesi’ndeki Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu ve İnciraltı’ndaki Crown Plaza Oteli’nde gerçekleştirilecek. Kongre kapsamında ayrıca bir de fuar gerçekleştirilecek.

Yeni bin yılda işletme yönetiminde lojistik ve ulaştırma fonksiyonlarının değer ağlarının yaratılması ve geliştirilmesindeki kilit rolünü tartışarak bilgi alışverişinde bulunmak, örnek çözümlerle sektöre katkı sağlamak, profesyoneller ve akademisyenler arasında Princessbet sinerji oluşturmak amacıyla düzenlenen kongrenin; Anadolu’yu Avrupa’ya bağlama özelliği ile önemli bir lojistik merkez olarak değerlendirilen İzmir’de yapılması, katılımcıların lojistik ve tedarik zinciri konularını ulaştırma vizyonundan değerlendirmelerini sağlayacak önemli bir unsur olarak yorumlandı.

ABD Michigan State University Pazarlama ve Tedarik Zinciri Bölüm Başkanı Prof. Robert W. Nason, Avrupa Komisyonu Çoklu Taşımacılıkta Güvenlik Birimi Başkanı Wolfgang Elsner ve İngiltere Lojistik ve Ulaştırma Enstitüsü Yöneticilerinden Bill Brockbank’ın davetli konuşmacı olarak katılacakları kongreye; İngiltere, İtalya, Yunanistan, Almanya, Azerbaycan, Avusturya, Güney Afrika, Malezya, Sırbistan, Ukrayna’nın da aralarında bulunduğu 18 ayrı ülkeden 300 sektör temsilcisi ve uzmanın katılımı beklenirken 104 tebliğin sunulacağı bildirildi.  

Editör: TE Bilişim