Deniz sistemleri semineri 12 Ekim'de ODTÜ'de yapılacak

2010 Ekim ayında üçüncü kez Ankara ODTÜ KKM'de gerçekleştirilecek "Deniz Sistemleri Semineri"nin en iyi şekilde planlanması ve organize edilebilmesi için sponsor olacak ve sergiye katılacak firmaların en kısa zamanda başvuruda bulunmaları talep ediliyor.

Halen 3. Deniz Sistemleri Semineri'nin platform ana sponsorluğunu RMK Marine'nin üstlendiği belirtilen açıklamada geçen sene TSS Grubu'nca 12 Ekim ODTÜ KKM'de düzenlenen "2. Deniz Sistemleri Semineri" 750 kişinin katılımı ve desteği ile gerçekleştirilmişti.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı personelinin de katıldığı seminerin ana sponsorluğunu Aselsan üstlenirken Ayesaş, Desan Tersanesi, Figes, Havelsan, Meteksan Savunma, Mtu, Rohde & Schwarz, Saab, Selex, Transas-Ratelmak, TÜBİTAK MAM ve Uekae, Türk Loydu, Yaltes oturum sponsorları olarak yer almışlardı.

Geçen sene stand alarak katılan firmalar ise Artı Denizcilik, Aeromaritime, Anova, Ex-En, Global Teknik, Jotun, Katron, Lobel Teknoloji, Me-Ge Teknik, Mikro Bilgi, ODTÜ-Biltir ve Rheinmetall-ad (ocag), Suasis, Tekno Kauçuk.

Editör: TE Bilişim