"Deniz İnsanları" bu gece TRT 2'de
 
Özge Akkoyunlu'nun yönettiği "Deniz İnsanları" bu gece saat 0205'de TRT2 televizyonunda yayına girecek. DenizHaber okurlarına tavsiye ediyoruz.

Denizciler, denizde yaşamanın ve çalışmanın zorluklarını, denizle kara arasında sürüp giden yaşamlarını ve bu yaşamın gel-gitlerini yepyeni bir belgeselle sizlere aktarıyor. Zorunlulukların yada alışkanlıkların dayattığı yüzüyle, onu yüklenenlerden “denizi” dinlemek için ekran başına!

Ekmeğini kazanmak, yaşamını kurmak için denize açılmak; denizin ortasında günler, aylar boyunca, bir geminin içinde olmak; fırtınalar ve dalgaların kucağında onca tecrübeye rağmen ölüm kaygısı taşımak; karaya, sevdiklerine aylar sonra kavuşmak...

Denizin ortasında her hava koşulunda, kocaman bir çelik kütlesinin içinde olmayı, fırtınalı ve sütliman havaları, karaya, sevdiklerine aylar sonra dönmenin nasıl bir şey olduğunu yaşamlarını denizde sürdüren insanların diliyle anlatan belgesel her biri farklı bir gemide geçen üç bölümden oluşuyor. Programın yapımı ise Özge Akkoyunlu'ya ait.

Yayın
08.06.2007  02:05 / TRT2
08.06.2007  22:30 / TRT2
09.06.2007  07:25 / TRT2

DenizHaber.Com

Editör: TE Bilişim