Başak Çocuklarından Sesler ve Renkler

2007-2009 yılları arasında çocuklarla yürütülen sanatsal çalışmaların fotoğraflarının yer aldığı “Başak Çocuklarından Renkler ve Sesler” Fotoğraf Sergisi, Yeni Kadıköy İskelesi’nde sanatseverlerle buluşuyor.


Deniz ulaşımına yaptığı yatırımların yanı sıra, kentin kültür ve sanat yaşamına da katkı sağlayan İDO, Gezici Sokak Atölyesi’nin fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor.
Bu çerçevede çocukların 2007-2009 yılları arasında yaptığı sanatsal çalışmaların fotoğraflandığı “Başak Çocuklarından Renkler ve Sesler” Fotoğraf Sergisi, 9 - 14 Ocak tarihleri arasında Yeni Kadıköy İskelesi’nde gerçekleştirilecek.
 
3 yıl boyunca hayata geçirilen “Kendi Oyuncağını Kendin Yap”, “İyi Yolculuklar” ve İstanbul’un Ataşehir, Sultanbeyli, Maltepe, Üsküdar, Zeytinburnu, Fatih ve Sultançiftliği ilçelerinde yürütülen “Gezici Sanat Atölyesi” gibi sanatsal projelerin fotoğraflarından oluşan sergi, çocukların sınırsız hayal güçleriyle kendilerini özgürce ifade edişlerini yansıtıyor.

Yoksul ve göç mağduru çocuk ve gençlerin, kültür ve sanat yoluyla gelişimlerini  sağlamak ve enerjilerini sanata yönlendirebilmek amacıyla düzenlenen sanatsal çalışmalara ilişkin sergide, toplam 70 fotoğraf yer alıyor.

Yeni Kadıköy İskelesi Şirket-i Hayriye Sanat Galerisi’nde sanatseverlerin ve İDO yolcularının beğenisine sunulan “Başak Çocuklarından Renkler ve Sesler” Fotoğraf Sergisi, 5 gün süreyle 09.00- 18.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

Editör: TE Bilişim