İzmir'in Bayraklı ilçesi Gümüşpala semtinde oturan Erol ailesi hafta sonu güzel bir gün geçirmek için geldikleri Aliağa’dan acıyla ayrıldılar.

Erol ailesi fertleri güzel bir hafta sonu geçirmek için geldikleri Aliağa arka plajlar girişinde denize girip, piknik yaptılar. Aile akşam saatlerinde eve dönmek için toplanmaya başladı. Baba Rıdvan Erol, tam üzerini giydiği sırada 10 yaşındaki oğlu Ekrem Erol'un yanlarında olmadığını fark etti. Baba, can havliyle oğlunun denizde olabileceğini düşünerek deniz kenarında oğlunu aradı. Sahili baştan aşağıya aramasına rağmen küçük çocuk bulunamadı. Gözü yaşlı baba ve anne gece Polis karakoluna giderek kayıp ilanı verdiler. Küçük Ekrem'in cansız bedeni Avcı Ramadan sahil bandı önünde su üstünde yüzü üstü vaziyette bulundu.

Rıdvan Erol eşi Hediye ve 3 çocuğu ile arkadaşlarıyla birlikte arabalarıyla  denize girmek için Aliağa arka plajlar girişine geldiler. Burada denize girdiler. Yemek yediler. Kumsalda güneşlendiler. Çocuklar ve babası son bir kez daha denize girip çıktılar. Denizden çıkan aile ve arkadaşları kumsalda üstlerini giydikleri sırada ilkokul 5'inci sınıfa geçen küçük Ekrem kumsalda babasının arkasında duruyordu.  Baba üstünü giydikten sonra arkasında baktığında Ekrem'i göremedi. Yanında bulunan vatandaşlara oğlunu görüp görmediklerini sordu. Can havliyle kumsalda oğlunu aramağa başladı. O arada Aliağa 155 Polis İmdat'ı aradı olay yerine gelen polisler ve aile fertleri sahil boyunca küçük Ekrem'i ardılar. Evladını bulamayan anne ve baba çocuklarının kaçırıldığını düşünerek oğlumuz kaçırılmış olabilir kaçıranlardan şikayetçiyiz dediler. 
Polis karadan Sahil Güvenlik ekipleri ise gece boyunca denizde arama yaptılar. Yapılan arama sabaha kadar sürdü. Denizde ve karada sabaha kadar yapılan aramadan bir sonuç alınamadı. Sabah saat 06:15'de yapılan bir anons küçük Ekrem'in ailesini ve arama çalışması yapan güvenlik güçlerini şok etti. Küçük çocuğun cesedi Avcı Ramadan sahil bandında Aliağa Müzesi yakınlarında karaya vurmuş vaziyette bulundu. Anne Hediye, Baba Rıdvan ve arkadaşları çocuklarının ölü olarak bulunduğunu öğrenince fenalık geçirdiler. Anne Hediye “Keşke oğluma söz vermiştik. Bilgisayar alacaktık. Ölmeseydi de bilgisayarı alsaydık” diye gözyaşı döktü.

Küçük çocuğun cesedi Aliağa Devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Savcılık tarafından Ekrem Erol'un cesedi otopsi için İzmir Adli tıp merkezine gönderildi

 

Editör: TE Bilişim