Bodrum-İstanbul seferinde İstanbul Sarayburnu Rıhtımına yanaşmakta olan feribotun halatı koptu, 1 ölü ve yaralananlar var.

Kaza saat 1215 sıralarında gemi Sarayburnu rıhtımına yanaşmakta iken meydana geldi.

DenizHaber.Com


Güncelleme: 1250

Sarayburnu'nda Ankara Feribotu'nun manevrası sonrası meydana gelen kazada 1 kişi hayatnı kaybetti. İlk belirlemelere göre 3 vatandaş da yaralandı. Yaralılar Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre Ankara Feribotu yolcuları indirmek üzere Sarayburnu'ndaki Avşa İskelesi'ne yanaştı. Gemideki görevliler halatları iskeleye attı. Halatları alan iskeledeki görevliler bunları babalara bağladı. Bu esnada gemiden iskeleye yolcuların inmesini sağlayan köprü uzatıldı. Ancak halat kopunca iskeleye bağlantısı kopan gemi çok sert bir manevra yaptı. Gemiden inmek üzere olan bir erkek sert bir şekilde yere düşerek başını yere çarptı. Kimliği belirlenemeyen erkek yolcu hayatını kaybetti. Halata takılan 3 kişi de yere düşerek yaralandı. Yaralananlar Samatya eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Haberler.Com


Güncelleme: 1320

Ankara Feribotu Yanaştı

Kazadan sonra rıhtımdan ayrılarak bir süre rıhtımın 500 metre açığında bekleyen Ankara Feribotu saat 1315 sıralarında Sarayburnu rıhtımına tekrar yanaştı. Gemide görevli özel güvenlik görevlisinin hayatını kaybettiği bildiriliyor. Yolculardan 1 bayanın bacağının koptuğu diğer bir yolcunun daha ağır yaralı olduğu bildiriliyor.

DenizHaber olarak hayatını kaybeden güvenlik görevlisine Allah'tan rahmet, yaralılara geçmiş olsun dilerken ailelerin ve tüm denizcilik camiasının ve acısını paylaşıyoruz.

DenizHaber.Com

 

Editör: TE Bilişim