Artvin’in Şavşat ilçesi yakınlarında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna yapılan silahlı saldırının ardından Osmancık CHP yönetimine geçmiş olsun ziyaretleri sürüyor.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmancık İlçe Başkanı Satılmış Karatağ ve yönetim kurulu üyeleri Bayram Arslan ile Yaşar Sarı da CHP İlçe yönetimine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette İlçe Başkanı Sadık Eker’in yanı sıra yönetim Kurulu üyeleri Özhan Arslan ve Kazım Sekili’de hazır bulundu.
Satılmış Karatağ ziyarette İlçe Başkanı Sadık Eker’e yapılan saldırıdan ötürü geçmiş olsun dileklerini ileterek, “CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırı sadece şahsına değil Türkiye Cumhuriyetine ve Türk Siyasetine yapılmıştır. Bu tür saldırıda bulunanları amaçları Türkiye’yi karıştırmak ve iç savaşa sürüklemektir. Fakat vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğünden dolayı hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklardır. Siyasi görüşlerimiz ne olursa olsun söz konusu vatan olduğu zaman birlik ve bütünlüğümüzü kimsenin bozmasına izin vermeyiz.” İfadelerini kullandı.
CHP İlçe Başkanı Sadık Eker ise yapılan ziyaretten sduyduğu memnuniyeti ifade ederek yapılan saldırıların ne Cumhuriyeti ne de demokrasiyi yıpratmaya gücünün yetmeyeceğini dile getirdi.
Karşılıklı samimi sohbet ortamında geçen ziyaret sonrası CHP İlçe Başkanı Eker, MHP İlçe Başkanı Karatağ ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Kaynak: iha