Med Marine Körfez Temizliği İçin Seferber Oldu

Önceki gün Poliport limanında ve İzmit Körfezinde meydana gelen kirliliği bertaraf çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Med Marine Holding 15 palamar botu, bir hızlı bot ve 260 personelle Dilovası,Hereke, Yarımca ve Derince bölgesi olarak temizliğe  tüm körfezde devam ediyor,

Önceki gün Poliport limanında ve İzmit Körfezinde kirlilik meydana geldi. Kaynağı henüz belli olmayan kirliliği temizleme çalışmalarına ilk andan itibaren müdahil olan Med Marine Holding tarafından hem bariyerlerle önlem alınmış hem de firmaya ait deniz araçları ile kirliliğin denizden toplanma çalışmalarına başlanmıştı.

Deniz Haber.Com'un Med Marine Holding yetkililerinden aldığı bilgiye göre çalışmalar Dilovası,Hereke, Yarımca ve Derince bölgesi olarak tüm körfezde sürdürülüyor. Med Marine, toplam 15 palamar botu ve hızlıbot ile sürdürdüğü çalışmalarda karadan ve denizden müdahale eden 260 personelle temizliğe gece gündüz aralıksız devam ediyor. Açık deniz ve kıyıya yakın alanlara trolleme, bariyer serme, nokta atış denizden yakıt temizliği şeklinde yapılan çalışmalar ile kirliliğin kontrol altına alındığı bildiriliyor.

Gemi yanaşma ve kalkışların kirlilik olmayan yerlerden yapıldığına dikkati çeken Med Marine Holding yetkilisi temizlik çalışmalarının ticareti engellemeyecek şekilde devam ettiğini belirtti.

Editör: TE Bilişim