Erdemli’de bir gemi park daha açıldı

Mersin’in Erdemli İlçe Belediyesi, Tömük Mahallesi’nde gemi park olarak isimlendirilen oyun parkının kurulumunu tamamlayarak, çocuklara armağan etti.

Erdemli’de ilk defa böyle bir parkın kullanılmaya başlandığını ifade eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kendilerinin belediyecilikte yeni bir soluk olarak hizmet vermeye anlayışı içerisinde olduklarını söyledi. Bugüne kadar birçok yeniliğin kendileri tarafından çocuklara ve vatandaşlara armağan edildiğini belirten Tollu, "Parkı olmayan hiçbir mahalle kalmayacak" sloganıyla yola çıkarak büyük aşamalar kaydettiklerini söyledi. Son olarak Tömük Mahallesine gemi şeklinde bir park inşa etiklerini dile getiren Tollu, Büyükşehir yasası sonrası 4. hizmet yılı projeleri çerçevesinde Erdemli’nin tüm mahallelerine içinde oyun grupları ve spor aletleri bulunan en az bir park hedefinde emin adımlarla ilerlediklerini vurguladı. Daha önce sahilde şehrin ilk gemi parkını yaparak çocuklara armağan ettiklerinin altını çizen Tollu, Akdeniz Mahallesi ve bu kez de Tömük Mahallesine gemi park yaparak çocukları sevindirdiklerini söyledi.Verdikleri sözlerden daha fazlasını yapacaklarını her ortamda dile getirdiklerini vurgulayan Tollu, “Erdemli sınırları dahilinde parkı olmayan hiçbir mahalle kalmayacak. Erdemli’nin hem görsel hem de fiziki olarak gelişmesi, büyümesi ve güzelleşmesi için 7/24 çalışıyoruz. Yapılan çalışmaların büyük bir kısmı, belediye personeli tarafından belediye araç ve gereçleri kullanılarak yapılmaktadır. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana Erdemli’yi Akdeniz’in incisi, turizmin göz bebeği bir şehir haline getirebilmek için çalışıyoruz. Tömük Mahallesi’ni de Erdemli’nin incisi haline dönüştürmek için çalışmalarımız sürüyor. Bu park da bu çalışmalar neticesinde ortaya çıkmış bir eserdir. Erdemli’nin her mahallesi hiçbir ayrım yapılmadan aynı hizmeti alacak” dedi.

Yapılan parkı çok beğendiklerini söyleyen ve emeği geçenlere teşekkür eden vatandaşlar ise Erdemli Belediyesi’nin kendileri için her şeyin en iyisini yapacağına olan inançlarını dile getirdiler.

Editör: TE Bilişim