15 Eylül’deTURMEPA Gönüllüleri ile kıyılarda buluşalım etkinliği

 DenizTemiz Derneği/ TURMEPA olarak her yıl çeşitli uluslararası etkinliklere katılmaktayız. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Ocean Conservancy adlı sivil toplum kuruluşunun ana yürütücülüğünü yaptığı ve 100’ün üstünde ülkeden yüzbinlerce gönüllünün katıldığı “Uluslararası Kıyı Temizleme Etkinliği-International Coastal Cleanup (ICC)”nin Türkiye Koordinatörlüğü’nü TURMEPA olarak üstlenmiş durumdayız.

Planlanan kıyı ve deniz dibi temizlikleri için gönüllülerimiz ve denize gönül vermiş deniz sevdalıları ile kıyılarımızı Türkiye’nin birçok noktasında temizlemeyi hedefliyoruz. Bu noktada sizlerin elinizden geldiğince yapacağınız fedakarlık ve göstereceğiniz çabalar, TURMEPA’nın hem bölgenizde varlığını hissettirip kıyılarımızın temizliğine katkı sunmasında hem de uluslararası platformda güçlenmesinde önemli rol oynayacaktır. Bu organizasyonu hep beraber var ettiğimiz için sizin desteğiniz burada bizim için önem kazanmaktadır.

 Bu yıl 15 Eylül 2018 Cumartesigünü Lara Örnekköyplajında düzenlenecek kıyı ve deniz dibi temizlikleri için gönüllülerimiz ile kıyılarımızı temizlemeyi hedefliyoruz ve sizleri etkinliğimizde yer almak üzere davet ediyoruz.

15 Eylül 2018 Cumartesi- Program Akışı

09.30-09.45                Brifing

09.45-11.00                Deniz dip ve kıyı temizliği

Editör: TE Bilişim