Honda’nın üstün motor teknolojisini yansıttığı Honda Marine deniz motorları 2,3 hp’den 250 hp’ye kadar her türlü ihtiyaca cevap veren geniş ürün yelpazesi, 5 yıllık garanti ayrıcalığı ve Anadolu Motor güvencesiyle Türkiye’nin dört bir yanında deniz tutkunlarıyla buluşmaya devam ediyor.

30 yılı aşkın süredir distribütörlüğünü sürdüren Anadolu Motor’un yaygın dağıtım ve servis ağıyla 2018 yaz sezonunda da Honda Marine, güvenilir, çevreci,  sessiz ve sarsıntısız çalışma konforu sunan dıştan takma deniz motorlarıyla yazı bambaşka bir keyfe dönüştürmek üzere bayilerde yeni sahiplerini bekliyor.

En zorlu koşullarda bile en yüksek performansı sergileyen Honda Marine dıştan takma deniz motorları, sahip olduğu ECOmo ve Programlı Yakıt Enjeksiyon sistemi sayesinde yüksek yakıt tasarrufu sağlayarak karbon ayak izini de azaltıyor. Patentli Blast teknolojisiyle motor gücü ne olursa olsun her devirde en yüksek hız ve ivmeye kolayca ulaşan Honda Marine motorları Değişken Subap Zamanlaması ve Kalkış Kontrol Sistemi ile düşük devirlerde bile düzenli ve kararlı rölanti sağlarken yüksek devirde ise azami güce ulaşıyor.

Editör: TE Bilişim