Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi ile Ayvalık Ticaret Odası tarafından bu yıl 12.si düzenlenen Zeytin Hasat Günleri’nin ikinci günü, ilçenin en büyük mahallesi Altınova’da gerçekleştirildi.
Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Garnizon Komutanı Albay Aydın Nazlı, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Tokel, Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Benhan İbrahim Kantarcı, ATO yöneticileri, daire amirleri, Belediye Meclis Üyeleri, hasat günleri etkinliklerine katılan ünlü yazar ve gazeteciler, sektör temsilcileri ile vatandaşlar Altınova’daki etkinliklerde hazır bulundu.
Altınova’da, Hacı Bayram Veli Camisi önünde verilen öğle yemeğinin ardından ATO’nun eski Başkanı Ziya Şensal’a ait çiftlikte Ayvalık Belediyesi bünyesindeki Zeytin Çekirdekleri Korosu’nun konseri büyük bir ilgiyle izlendi.
Etkinlikte; Evrenin Sezi Müzik Topluluğunun canlı performansı ise katılımcılar tarafından büyük bir beğeniyle izlendi.
Altınova’daki etkinliğin ardından protokol ve davetliler ilçe merkezinde kurulan Zeytin Pazarı’nı da ziyaret etmeyi ihmal etmedi.
Kaynak: iha