U-14 Ligi’nde mücadele eden ve 13 maçta galip gelerek şampiyonluğunu ilan eden Beylikdüzüspor U-14 Takımı, Balıkçı Kenan’ın Yaşam Vadisi Tesisleri’nde coşkulu kutlama yaptı. Genç takım oyuncuları mağlup ettikleri takımların helvasını yedi.

İstanbul genelinde son 3 ay içinde yapılan 14 maçtan 13’ünü kazanarak büyük başarıya imza atan Beylikdüzüspor U-14 Takımı, şampiyonluğunu ilan etti. Balıkçı Kenan’ın Beylikdüzü Yaşam Vadisi Tesisleri’nde dün konfeti ve havai fişeklerle karşılanan genç şampiyonlar, mağlup ettikleri takımların da helvasını yedi.

Yeni maçlara hazırlar

Galibiyetlerini sürdüreceklerini söyleyerek iddialı konuşan genç takım oyuncuları, Balıkçı Kenan Balcı’nın ev sahipliğinde balık yiyerek önümüzdeki maçlar için enerji depoladılar. Beylikdüzüspor oyuncularına; Beylikdüzüspor Kulüp Başkanı Ömer Küçüksarı ve Antrenörler Mustafa Tanrıkulu, Murat Akbal ile kulüp yöneticileri de eşlik etti.

O anlar ölümsüzleşti

Kendisi de Beylikdüzüspor’un Yönetim Kurulu Üyeliğini sürdüren Balıkçı Kenan Balcı, Beylikdüzüspor’un gençlerine verdiği balık ziyafetinin ardından, oyunculara Balıkçı Kenan Tesisleri’nde yer alan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi’ni gezdirdi. Oyuncular ve kulüp yöneticilerinin şampiyonluk anısına hatıra fotoğrafları çektirdiği kutlamalar coşkulu görüntülere sahne oldu. Kenan Balcı, şampiyon gençleri kutlayarak, takıma her zaman destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: iha