Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Avrupa'nın en büyük balıkçılık yarışmalarından biri kabul edilen turnuvada, toplam 70 tekneyle iş dünyasının seçkin isimleri ile yurtdışından katılımcılar onlarca kiloluk dev balıkları avlamak için yarışacak.

Turnuvanın finalinde ayrıca Vodafone'un müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak amacıyla hayata geçirdiği Vodafone Red'in ikinci yılı da kutlanacak.

Alaçatı Port Marina'da düzenlenecek Vodafone Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası'nda aralarında Cem Boyner, Mahmut Özgener, Gökhan Çarmıklı, Can Kestelli, Mustafa Taviloğlu, Turgut Konukoğlu, Can Ekşioğlu, Hilmi Kayhan gibi iş dünyasının seçkin isimlerinin de bulunduğu 300'den fazla kişi, 70 tekneyle en büyük ve en çok balığı tutmak için mücadele edecek.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası'nın, Avrupa'nın en büyük balıkçılık yarışmalarından biri kabul edildiğini belirtti.

Öğüt, ''Vodafone, faaliyet gösterdiği tüm ülkelerde toplumsal sorumluluklarını yerine getirmeyi, sosyal gelişme ve kalkınmayı desteklemeyi öncelikli görevlerinden biri olarak görüyor, spora ve sporun tüm alternatif dallarına büyük önem veriyor. Sportif balıkçılık, ülkemizde henüz gelişmeye başlayan bir spor dalı. Bu açıdan Vodafone olarak Avrupa'da ve dünyada en önemli sportif balıkçılık organizasyonlarından biri olarak kabul edilen Vodafone Red, Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası'nı destekleyerek hem Türk sporuna hem de özel olarak sportif balıkçılığa katma değer sağlıyoruz. Bir yandan da meraklılarının bu spor dalına ulaşmalarını kolaylaştırıyoruz'' ifadelerini kullandı.

Vodafone Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası'nda ''En Büyük Balık'', ''En Fazla Balık'', ''Yakala Bırak'' ve ''Jüri Özel Ödülü'' kategorilerinde toplam 8 bin 500 dolar para ödülü verilecek. 
Editör: TE Bilişim