Türkiye Yardımsevenler Derneği Didim Şubesi olağan genel kurulu yapıldı. Genel kurulda mevcut Şube Başkanı Deniz Baylan, yeniden başkan seçildi.
Türkiye Yardımsevenler Derneği Didim Şubesi olağan Genel Kurulu yapıldı. Ticaret Odası toplantı salonunda yapılan genel kurula Şube üyeleri eksik katıldı. Genel kurulda konuşan TYSD Şube Başkanı Deniz Baylan faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Şube olarak birçok etkinlik yaptıklarını belirten Baylan “Eğitim konusunda Ağrı Patnos’a bağışçı firmanın gönderdiği kıyafetleri yolladık. Nurullah Kocabıyık Okuluna yaptığımız katkıdan dolayı teşekkür belgesi ile onurlandırıldık. ADÜ Didim MYO’da okuyan ihtiyaç sahibi öğrencileri giydirdik. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramında ihtiyaç sahibi öğrencileri giyiş bağışında bulunduk. 23 Ekim’de ihtiyaç sahibi öğrenciler ile Suriyeli göçmenlere giysi yardımında bulunduk. Atatürk ilkokuluna projeksiyon cihazı bağışladık. Efeler Ortaokulunun kermesine destek olduk. ADÜ Bilgisayar bölümünde okuyan bir öğrenciye diz üstü bilgisayar hediye ettik. 19 öğrencimize Atatürk eğitim bursu verdik.” dedi.
Sağlık anlamında da ciddi çalışmalar yaptıklarını kaydeden Baylan “Eko kardio cihazı için kermes yaptık ve Didim Devlet hastanesine eko kardio cihazı bağışladık. Tıp bayramı kapsamında Hastanemizi ziyaret ettik; Altınkum sağlık ocağına ihtiyaç sahibi bebeklere verilmek üzere giysi hediye edildi.” dedi.
Didim huzurevine ziyaret edildiğini, şiir dinletileri ve konserlere katılım sağlandığını, Milli bayramların kutlandığını belirten Şube Başkanı Deniz Baylan rutin olarak yönetim kurulu toplantılarını ve kahvaltıları sürdürdüklerini söyledi.
Tek liste ile yapılan Genel kurulda Deniz Baylan yeniden şube başkanı seçildi.
Kaynak: iha