Aydın’ın Nazilli ilçesinde belediyeye yeni atanan Temizlik İşleri Müdürü Ramazan Özkök, vatandaşların sokaklarda biriken çöpler ve diğer ihbarlar için ’Alo çöp’ hattının kurucaklarını açıkladı.
Temizlik İşleri çavuşlarına bu hat sayesinde ulaşan vatandaşların, ilçenin daha temiz olması için yapacakları ihbarlar kayıt altına da alınacak.
Nazilli Belediyesi’nde uzun zamandır görevde olan Ahmet Özer yerine Ramazan Özkök atandı. Göreve başladığı ilk gün Nazilli’deki yapılacakları listeleyen Temizlik İşleri Müdürü Ramazan Özkök, ilçenin daha temiz bir görünüme kavuşması için çalışacaklarını söyledi. Temizlikte bazı eksikler olduğuna dikkat çeken Özkök, "Nazilli Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalarda bazı eksiklikler, aksaklıklar oldu. Bu görev değişikliği sayın başkanımızın takdiriyle oldu. En kısa zamanda eksikleri gidermeye çalışacağız. Daha temiz, daha güzel, ferah bir Nazilli için personelimizle birlikte çalışacağız. Çürükleri ayıracağız, sağlamlarla yola devam edeceğiz.” dedi.
TEMİZLİK İHBAR HATTI GELİYOR
İlçede ilk defa temizlik şikâyet hattı kuracaklarına vurgu yapan Özkök, “Bir tane şikâyet hattı oluşturacağız. Vereceğimiz numara, belediye santrali dışında bir hat olacak. Vatandaşın bire bir temizlik işleriyle diyaloga girecek ve şikayetini iletecek. Bu ihbarlar kayıt altına alınacak. Biz de anında müdahale edeceğiz. Yeni ekibimizle her şeyi rayına koyacağız. Nazilli’ye yakışır bir temizlik işleri yapacağız.” ifadelerini kullandı.
Kaynak: iha