Didim Belediyesi yol yapım çalışmalarını Mersindere Mahallesinde devam ettiriyor. Başkan Atabay, Mersindere Mahallesinde 40 bin metrekare yol yapılacağını söyledi.

Yıllardır atıl durumda olan ve sitelerin yoğun olarak bulunduğu Mersindere mahallesine Didim Belediyesi el attı. Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın talimatı doğrultusunda yapılan incelemenin ardından mahallede 40 bin metrekarelik parke taşı çalışması için yaz sezonu başında ihaleye çıkıldı ve ardından çalışmalara başlandı. Didim’in ana girişi üzerinde yer alan Mersindere mahallesinde yıllardır atıl olan sokaklarda parke taşı döşenirken, çalışmalar mahalle halkını da memnun etti.

Belediye Başkanı A. Deniz Atabay kentin her yerine eşit şekilde hizmet götürmeyi amaç edindiklerini ve bu kapsamda öncelikli sorunlar ele aldıklarını belirterek “Mersindere mahallemizde parka taşı sorunu vardı. Bu mahallemizde üst yapı anlamında çalışmalarımız devam edecek. Ayrıca mahallemize belirlenen yere bir adet park yaparak halkın kullanımına sunacağız” dedi.
Kaynak: iha