Aydın’da bilinmeyen bir nedenle bunalıma giren 39 yaşındaki bir şahıs intihar etti. Polis uygulama noktası yakınındaki boş arazide meydana gelen olayla ilgili Savcılık soruşturma başlattı.
Edinilen bilgiye göre Aydın Yeniköy’de ikamet eden ve Muş nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen 39 yaşındaki M.A. isimli şahıs, bilinmeyen bir nedenden dolayı bunalıma girip Aydın Muğla yolu üzerindeki Polis uygulama noktası yanındaki boş arazide bulunan dut ağacının dibinde bir süre bekledi. Yanında getirdiği ip ile ağaca çıkan şahıs, ağaca bağladığı ipin bir ucunu da kendisine bağlayarak ağaçtan aşağıya kendisini bıraktı. Çevredekiler, gördüğü acı manzara sonrası durumu polis ve 112 Acil servis ekiplerine bildirerek yardım istedi. Olay yerine gelen ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirleyince şahsın cesedi Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerinde inceleme yapması için bekletildi.
Çevredekiler tarafından tanınmayan M.A. isimli şahsın intihar etmeden önce sağ kolunu bağladığı belirtilirken, ceset yapılan incelemelerin ardından otopsi için hastaneye götürüldü.
Kaynak: iha