Eskişehir’de, okul dışından temin ettikleri salamla kahvaltı yaptıktan sonra rahatsızlanan 10 öğrencinin, ambulansta çektikleri görüntülere İHA muhabirleri ulaştı.
Edinilen bilgiye göre, Şehit İlker Karter Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim gören 10 öğrenci, sabah kahvaltısı yapmak için okul dışından salam alıp yedikten sonra mide bulanması ve kusma şeklinde rahatsızlanmıştı. Rahatsızlanan öğrenciler, okul yöneticilerinin ihbarı üzerine gelen 112 Acil Servis ambulanslarıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alınmıştı. Sağlık durumu iyi olan öğrencilere, besin zehirlenmesi teşhisi konulmuş, hastanedeki tedavilerinin ardından da taburcu edilmişti.
GÜLE OYNAYA HASTANEYE GİTMİŞLER
Öte yandan, çok yataklı ambulans ile hastaneye götürülen öğrencilerin video görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüde, öğrencileri sağlık durumlarının iyi olduğu ve hastaneye giderken bir hayli eğlendikleri görülüyor. Giderken birbirleriyle yolda şakalaşan öğrenciler, kendilerini çeken arkadaşlarına ise adeta poz veriyor. Ayrıca öğrenciler, ambulans içinde çektikleri fotoğrafları sosyal medya üzerinden paylaşmayı da ihmal etmedi.
Kaynak: iha