Kocaeli’nin İzmit ilçesinde psikolojik rahatsızlığı olduğu öğrenilen genç kız kendisine yardım etmek isteyen 112 ekiplerine saldırarak sağlık personelinin elini ısırdı.
İzmit Kadıköy Mahallesi Selahattin Mutlu Sokak’ta meydana gelen olayda psikolojik rahatsızlığı olduğu bilinen G.N. (23) isimli şahıs sabah saatlerinde kriz geçirdi. Genç kızın fenalaştığını fark eden ailesi 112 ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen 112 ekipleri, kriz geçirerek ailesine saldıran genç kızı sakinleştirmek için müdahale girişiminde bulundu. Karşısında 112 ekiplerini gören genç kız ise birden öfkelenerek 112 ekiplerine saldırdı. Kendisine yardım etmek isteyen 112 personeli O.S.’nin elini ısırarak yaralayan genç kız, diğer sağlık personeline de saldırınca olay yerine polis ekibi çağrıldı.
Ailesine de bıçak çektiği iddia edilen ve olay yerine gelen polis ekiplerince sakinleştirilen genç kız, yaraladığı 112 personellerinin de içinde bulunduğu ambulansla Kocaeli Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Psikolojik sorunları olan G.N.’nin ısırması sonucunda elinden yaralanan sağlık personeli O.S. de hastanede eline pansuman yaptırarak görevine devam etti.
Kaynak: iha