Edirne’nin Enez ilçesinde çocukları gürültü yapıyor diye komşularıyla tartışan bir kişi, dehşet saçtı. Feci olayda 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Edirne’nin Enez ilçesi Kırkpınar Tatil Sitesinde meydana gelen olayda Hasan O. (63) ve eşi Cumaziye O. (63) bitişiklerindeki evde oturan komşuları Matem K.(63) ve Fatmagül K.(60) ile tartışmaya başladı. Çocukların gürültü yapması nedeniyle başlayan tartışma, kavgaya dönüşmeden taraflar, komşular tarafından sakinleştirildi.
Evinin önüne konuşmaya gitti kavga tekrar başladı
İddiaya göre, Fatmagül K., bir süre sonra Hasan ve Cumaziye O. çiftiyle konuşmak için evlerinin önüne geldi. Konuşma sırasında yeniden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Hasan O., Fatmagül K.’yı karın ve göğsünden 6 kez bıçakladı. Eşinin kanlar içerisinde yere yığıldığını gören Matem K., Hasan ve Cumaziye O.’yu dövdü. Bu sırada Matem K. da Hasan O. tarafından çenesinden bıçaklandı.
Yaralılar tedavi altında
Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Enez Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Fatmagül K. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Matem K. ile Hasan ve Cumaziye O. ise, ilk müdahalelerinin ardından polis gözetiminde Keşan Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Fatmagül K.’nın cesedi ise, Enez Devlet Hastanesi morgunda nöbetçi savcı ve polisin incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
İstanbul’da oturan ve yaz tatillerini Enez ilçesi sahilinde geçiren aileler arasında daha önce de benzer nedenlerle kavga çıktığı ifade edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Kaynak: iha