Denizli’nin Sarayköy ilçesinde boru döşeyen bir işçi, toprak altında kaldı. Mahsur kalan Benhur Elmas, itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir buçuk saatlik çalışmasının ardından kurtarıldı.

Olay, saat 18.30 sularında Denizli’nin Sarayköy ilçesi Kabaağaç mevkiinde bir enerji firmasına ait kazı çalışmasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir enerji firmasında ait sıcak boruları yerleştirmeye çalışan Benhur Elmas’ın üzerine bir anda toprak çöktü. Yaklaşık 5 metre derinliğindeki kanala kepçe yardımıyla boru yerleştiren Elmas, yaklaşık 3 metre toprağın altında kaldı. Durumu gören iş arkadaşları kurtarmak istese de başarılı olamadı. Durumu Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Kurtarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yaklaşık bir buçuk saatlik titiz çalışmanın ardından işçiyi yaralı olarak kurtararak, sağlık ekiplerine teslim etti.

Yaralı işçiye ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Daha sonra ambulansla hastaneye kaldırılarak, tedavi altına alındı. Yarılının sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, meydana gelen iş kazası ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: iha