Antalya’nın Serik ilçesi Belek Turizm merkezine ailesiyle tatile gelen 6 yaşındaki Anna Gundorava, otelin havuzunda bir süre yüzdükten sonra baş dönmesi ve baş ağrısı şikayetiyle çıktığı odasında öldü. Küçük kızın beyin kanaması geçirdiği tahmin ediliyor.

Edinilen bilgiye göre Belek turizm merkezindeki bir otelde annesi ve erkek kardeşiyle tatil yapan Rus Anna Gundorava, dün öğlen saatlerinde otelin havuzunda yüz ve su parkında oynayarak eğlendi. Deniz simidi almak için markete giden Anna, annesi İrina Gundorava’ya baş dönmesi olduğunu ve başının ağrıdığını söyledi. Anne İrina Gundorova, önce otel görevlerinden ardından da Rusya’daki doktorunu arayarak yardım etmelerini istedi. Doktoru, anneye soğuk duş aldırmasını önerdi. Bir anda kusmaya başlayan Anna Gundorava baygınlık geçirirken gelen doktor tarafından kalbinin durduğunu tespit edildi.

Anna, doktorun kalp masajı yapmasına rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, beyin kanaması geçirdiği tahmin edilen Anna Gundorava’nın cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Rus kızın kesin ölüm nedeni otopsi sonrasında belirlenecek.
Kaynak: iha