Pursaklar’da düzenlenen Okullararası Futbol Turnuvası’nda, Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkeklerde Saray Ortaokulu iki şampiyonluk elde etti.
Pursaklar Kapalı Spor Salonu önünde gerçekleşen Okullar Arası Futbol Turnuvası Ödül Töreninde dereceye giren takımlara madalya ve kupa verildi. Törene katılan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkeklerde birinci olan Saray Ortaokulu öğrencilerine madalyalarını takarak kupayı birlikte kaldırdı. Çok sayıda okulun katıldığı turnuvada Yıldız Kızlar kategorisinde 1. ve 2.’liği Saray Ortaokulu, 3.lüğü ise Feride Bekçioğlu Ortaokulu elde etti. Yıldız Erkekler kategorisinde 1. Saray Ortaokulu, 2. Feride Bekçioğlu ve 3. Ayyıldız Ortaokulu oldu. Küçük Erkeklerde ise Cahit Zarifoğlu Ortaokulu lider olurken, onu Abdurrahim Karakoç Ortaokulu ve Medine İmam Hatip Ortaokulu takip etti.
Pursaklar Kapalı Spor Salonu önündeki statta gerçekleşen ödül törenine Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’in yanı sıra İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Alpaslan Yalçınkaya,İlçe Milli Eğitim şube Müdürleri, okul idarecileri, öğretmenler ile çok sayıda öğrenci katıldı. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını veren protokol üyeleri, öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi. Program protokol üyeleri ile öğrencilerin toplu fotoğraf çektirmesiyle son buldu.
Kaynak: iha