Vali Mahmut Demirtaş, “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” dolayısıyla Adana Şehit Aileleri Malulleri Dayanışma ve Yardımlaşma, Emniyet Teşkilatı Şehit Aileleri Malulleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile Türkiye Harp Malulleri Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şubesi’ne ziyaretlerde bulundu.

6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 10. Tanker Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral İsmail Günaydın, İl Emniyet Müdürü Osman Ak ile kamu kuruluşu temsilcilerinin de hazır bulunduğu ziyarette Vali Mahmut Demirtaş, dernek başkan ve üyelerin sorunlarını dinledi.

Şehit yakınları ile Gazilerin daima yanında olduklarını vurgulayan Vali Demirtaş, “Şehit ailelerimiz ve Gazilerimizin sorunu, bizim sorunumuzdur. Onlar devletimize emanet olan kişilerdir. Her zaman yanınızdayız. Bunu her fırsatta dile getiriyoruz, hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmayın devletimiz çok büyüktür. Bu gün dolayısıyla şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, siz ailelerimize de sabırlar temenni ediyorum” dedi.

Daha sonra, İl Müftüsü Hasan Çınar, şehitlerin ruhuna Kur’an-ı Kerim ve dualar etti.

Vali Mahmut Demirtaş’ın ziyareti, Türkiye Harp Malulleri Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şubesi’nde şehitlerin fotoğraflarından oluşan Şehitlik Köşesi’nin açılışıyla son buldu.
Kaynak: iha