Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yüreğir İlçe Kongresinde mevcut Başkan Yıldıray Şener’in tekrar aday olduğu tek liste çıkarıldı. MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, “Kim kimin arkasında bizi ilgilendirmez. MHP şerefli bir mücadelenin hareketidir. 48 yıllık tarihimizde hep kendi doğrularımızı savunduk, sadece Türk milletiyle birlikte olduk” mesajı verdi.

İlk kongre Yüreğir’de başladı

MHP Adana’da ilk ilçe kongresini Yüreğir’de gerçekleştirdi. Bir düğün salonunda yapılan kongre, Çanakkale Şehitlerine saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı, Kuran tilaveti ile devam etti. Divan Başkanlığını MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı’nın yaptığı kongrede, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Soner Deniz, ilçe başkanları, belediye başkanları, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Selahattin Dolgun, meclis üyeleri, eski il başkanlarından Salih Gökçe, Mustafa İzgioğlu ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile çok sayıda partili hazır bulundu.

Yusuf Baş, hayırlara vesile olmasını diledi

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Çanakkale Şehitlerini rahmetle anarak başladığı kısa konuşmasında, yapılan kongrenin birlik ve beraberliğin artarak devam etmesine ve hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Siyasi konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Mevcut İlçe Başkanı Yıldıray Şener’in tekrar aday olduğu kongrede tek liste çıkarıldı.
Kaynak: iha