DENiZHABER Türk Denizciliğinin Haber Sitesi
| RSS|Künye|Arşiv&Arama| Sitenize Ekleyin | ÜYE GİRİŞ | Reklamveren Girişi | Sitede 216 kişi var..| 08/02/2012 21:53:40


Alo Kiyi Emniyet
Alo Kiyi Emniyet
DAKSAR
DENİZHABER ANKET
ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN BUAY BUYIL


İDO YIL SONUNA KADAR ÖZELLEŞECEK

İDO,İGDAŞ

İDO'nun yıl sonuna kadar özelleştirilebilmesi için çalışmalara başlandı. İDO'nun özelleştirilmesi ile ilgili danışmanlık hizmet alım ihalesi 23 Martta yapılacak.

Haberin Eklendiği Tarih-Saat: 04 Mart 2010 Perşembe 22:54

İDO,İGDAŞ

İGDAŞ yıl sonuna kadar özelleşecek 
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi İGDAŞ ve İDO'nun yıl sonuna kadar özelleştirilebilmesi için çalışmlara başladı.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İGDAŞ'ın özelleştirilmesinin bu yıl sonuna kadar sonuçlandırılmasının planlandığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, İGDAŞ'ın özelleştirilmesinde danışmanlık yapacak kurumun belirlenmesi için açılan ihaleyi, “Citigrup Global Markets Limited-EFG İstanbul Menkul Değerler AŞ-AK Yatırım Menkul Değerler AŞ konsorsiyumu” kazandı.

Danışman konsorsiyum, 1 Marttan itibaren çalışmalara başladı. Danışman konsorsiyumun ortalama 3 ay içinde yapacağı çalışma sonucunda İGDAŞ hisselerinin hangi satış yöntemiyle özelleştirilmesinin uygun olacağına (halka arz ya da blok satış gibi) dair bir strateji belirlenecek.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisine sunulacak strateji, onay aldığı takdirde özelleştirme işlemlerinin yürütülmesine devam edilecek. Özelleştirme sürecinin bu yıl sonuna kadar sonuçlandırılmasının planlandığı belirtildi. Bu arada, İDO'nun özelleştirilmesi ile ilgili danışmanlık hizmet alım ihalesi ise 23 Martta yapılacak.

DenizHaber.Com

Bu Haber 2584 kez okundu.
Etiketler: İDO, İGDAŞ,

Haberi Paylaş : Google Yahoo Facebook'ta Paylaş


YORUMLAR     (Toplam 5 yorum var.)

Satışı imkansız diyen yorumcuya; şarkı sözleri benden melodisini kendi hatırlar artık :Olur oluuurrr.. bal gibi olur..

Sevgi Hayran 12-03-2010 12:01:03

satış imkansız

ido gecmiş yıllardada satılmak istendi ama asla bu gerçekleşmedi.kimse ido yu alamaz.ama blok satıs seklınde bır kac cazip hattı kiralıyabilirler.halka arz olur diye dusunuyorum.kimse rüzgar yapmasın boşuna.

kenan ulusoy 11-03-2010 20:41:50

aman içindekileride satmayın,ekmekle oynamayın.

KUZEYKAPTAN 09-03-2010 19:59:52

işiçin

sayınyöneticiler.ismim.mehmet öztürk yıllardan beri gemilerde ve romokörlerde çalıştım.devletin imtiyanlarını kazandım.idolargiremedim.birhan önceözelleşir.işallah buseferişegirerim .saygılarımla.çakcı.mehmet öztürk.ceptel.05342867515.ararsanı.işişin.memnunolurum.

mehmet öztürk 05-03-2010 12:58:34

zarar edıyor ya bu kurumlarımız o yuzden satıyorlar.alanlarda enayı zarar eden yerı alıyorlar.olayın ıcındeyım ben.pendık-yalova hattına 2 gemı alındı ve ıkısı 14 mılyon dolar cıvarı.ınanın
7 seneda amortı edıyor ıkısıde.yıllık kazancı bır gemının 1 mılyon dolar .bımpas dıye bır bırlestırme yaptılarkı sehır hatlarınıda beraber satabılelım dıye yazık bu ulkeye.ıdo da tekel bu ulkede ıgdas da.ya tekel olan bır ısletme hangı mantıkla satılabılır.

mahır tellı 05-03-2010 12:41:47

Yorum Ekle

GÜNCEL Kategorisinden Diğer Başlıklar:


PORT EXPANSION SUMMIT

BOĞAZ TRAFİĞİ
İSTANBUL ÇANAKKALE
ISTANBUL Deniz Eleman

ETİKET DENİZİ
Yaşar Duran Aytaş, Feribot, Liman, Bodrum, Mengiyay, Yangın, Orkan Denizcilik, Sahte İçki, Domnica Cemortan, Francesco Schettino, Costa Concordia, Schettino, ceza, costa concordia, Struma, Mavi Alay, Gençliğe Hitabe, Yıldırım, Dünya Denizcilik Zirvesi, Financial Times, Girne, Yat, Liman,

Yunan Feribotu Bodrum'a böyle sığındı

Tersanedeki Yangın Amatör Kamerada

"Aztec Maiden" yüzdürüldü...

Domnica Cemortan, "Kaptan ilk terketmedi"

Demir Yerinde Tehlike Böyle Önlendi

Costa Concordia'dan Helikopter Görüntüleri

Türk Yolcu kaza anını anlattı

TK Bremen Gemisi Sökülmeye Başlandı

Lodos Bodrum ve Marmaris'i Dağıttı

Feribot Aliağa'da Böyle Karaya Çıktı


KONUK YAZAR

Kpt. Baran Altuncu

Yabancı Bayrakta Çalışanlar için SGK

Günümüz koşullarında yabancı bayrakta çalışacaklar için sigorta ile ilgili faydalı bilgiler...

RÖPORTAJ


Farklı görüşlere tahammül göstermek erdemdir


DenizHaber.Com sitemizde “Konuşan Türkiye” nin bir göstergesi olarak, okuyucu yorumlarına yer verilmektedir.


DenizHaber™ © 2002-2009 LOJİTÜRK™ LTD. Bütün hakları saklıdır.

DenizHaber™ ismi, logosu ve "Türk Denizciliğinin Haber Sitesi" sloganı LOJİTÜRK™'ün tescilli markasıdır. İzinsiz kullanımlar yasal takibatı gerektirir.

Tescil Sınıfı: 16. ve 38. sınıflar - T.C. Tescil No:2007/22625

Gurur Madalyası™ Lojitürk'ün tescilli markasıdır.

Sitede yayınlanan yazı haber ve yorumlardan yazarları sorumludur. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. Sitemizde yayınlanan diğer haberler ise, kaynak gösterilmek ve sitemizin ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

İletişim: editor@denizhaber.com Reklam: reklam@denizhaber.com WebMaster: webmaster@denizhaber.com

DenizHaber™ Logo Dizaynı Güçlü Öner Tarafından yapılmıştır. gucluoner@hotmail.com